Focus

Una renyina per la cervesa fa de Tarragona la reina de les tapes

La Cambra de Comerç de Tarragona organitza des de fa sis anys la ruta gastronòmica Tarragona dTapes. Considerada la ruta de tapes més important de Catalunya, genera un moviment de quatre milions d'euros i registra dades espectaculars com, per exemple, les 18.000 racions servides enguany per un sol restaurant (el que es va endur el premi a la millor tapa). Durant cinc anys la Cambra s'havia associat amb Damm perquè Estrella fos la beguda oficial de la mostra, però aquest any la cambra va decidir canviar a Moritz perquè van sorgir desavinences amb Damm: “Teníem filosofies diferents, ells el que volen es vendre cervesa i nosaltres donem molt de valor a la tapa”, diuen a la cambra. Damm, que acusa els organitzadors d'haver actuat unilateralment i sense donar cap informació de la voluntat de canvi, va reaccionar muntant una ruta de tapes alternativa: Tarraco Tapes.

Així, entre finals de maig i la primera quinzena de juny 45 establiments oferien la tapa de la Cambra (més una beguda) a 2,50 euros i uns altres 52 bars i restaurants donaven una Estrella i una tapa per 2,40 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.