Política

La primera tinent d'alcalde de Torredembarra defensa la seva innocència

Francisca Felguera declara als jutjats del Vendrell després de l'operació de la Guàrdia Civil per presumptes irregularitats al consistori

L'empresari Blas Niubò també comparaix davant el jutge

La primera tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Torredembarra, Francisca Felguera, ha defensat la seva innocència i la seva voluntat de col·laborar amb la justícia després de sortir dels jutjats del Vendrell aquest divendres cap a les set la tarda. Dues hores abans n'ha sortit l'empresari Blas Niubò, que també va ser detingut ahir dijous en l'operatiu de la Guàrdia Civil per presumptes irregularitats al consistori torrenc.

Es desconeix de moment si Felguera i Niubò han quedat en llibertat amb càrrecs i imputats per delictes contra l'administració pública, com la resta de detinguts. Està preveist que l'alcalde, Daniel Masagué, declari aquest mateix divendres al vespre.

Felguera ha arribat al Vendrell per declarar davant del magistrat del jutjat d'instrucció número 1 quan passaven cinc minuts de dos quarts de sis de la tarda i n'ha marxat poc abans de les set acompanyada d'uns familiars. La regidora no s'ha aturat a fer declaracions als periodistes, la primera i s'ha limitat a proclamar que és “innocent”, així com a expressar la seva voluntat de “col·laborar amb la justícia”.

L'empresari Blas Niubò ha abandonat els jutjats del Vendrell pels volts de les cinc de la tarda, una hora després d'arribar-hi, sense fer cap tipus de declaració. Niubò va ser arrestat per la Guàrdia Civil, així com l'alcalde i sis regidors de l'Ajuntament. A més, els agents van escorcollar un bar de la seva propietat a Torredembarra en el marc d'aquest cas, que es troba sota secret de sumari.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.