Empreses

Gen InCode tanca una ronda de 3,4 milions

La companyia britànica, amb filial a Terrassa, desenvolupa eines amb intel·ligència artificial per prevenir malalties cardiovasculars

Gen inCode, companyia d’intel·ligència artificial que desenvolupa eines per prevenir malalties cardiovasculars, ha tancat una ronda de finançament de 3,4 milions d’euros per abastar l’expansió internacionals.

Amb seu a Oxford, al Regne Unit, la firma compta amb una filial a Terrassa per operar als mercats d’Europa i Llatinoamèrica. Aquesta primera ronda s’ha tancat amb els fons de capital britànics Maven Capital Partners i Downing, i ara es proposa tenir més presència al Regne Unit, a la UE i als Estats Units. Com diu Matthew Walls, president i CEO de GEN InCode, “amb aquesta inversió, la companyia està preparada per a un ràpid creixement internacional, així com per iniciar els processos de regulació i clínics necessaris per entrar al mercat dels Estats Units.” Per la seva banda, Jordi Puig, cofundador i COO de GEN InCode, explica que “aquesta inversió marca una altra fita en el desenvolupament de la companyia i ens permetrà expandir ràpidament els nostres productes i tecnologia a Europa.”

Ara fa dos anys, la companyia va adquirir els actius de Ferrer inCode i Gendiag.exe, empreses que formaven part de la multinacional farmacèutica Ferrer, amb seu a Barcelona. Alhora que fixava la seu corporativa a Oxford, obria una filial a Terrassa per centralitzar l’acció comercial a Europa i Llatinoamèrica.

GEN inCode està especialitzada en tests moleculars de diagnòstic in vitro que combinen algoritmes clínics i intel·ligència artificial per a oferir una avaluació avançada del risc genètic, així com predir l’aparició de malalties cardiovasculars. La visió de GEN inCode se centra a informar i educar els pacients al voltant del seu risc cardiovascular i a millorar la salut poblacional mitjançant la combinació d’informació predictiva amb tractaments específics que permeten modificar hàbits i estils de vida.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.