Cinema

El rodatge a Barcelona de ‘The Crown’ s’atura per la mort d’Elisabet II

L’equip de la sèrie de Netflix sobre la monarquia britànica tenia previst rodar ahir als jardinets de Gràcia algunes escenes sobre els últims dies de Diana de Gal·les a París

El rodatge d’algunes escenes de The Crown, la popular sèrie de Netflix sobre la monarquia britànica, que s’havia de portar a terme avui als jardinets de Gràcia de Barcelona, s’ha suspès finalment per la mort de la reina Elisabet II, segons ha avançat aquest matí la SER Catalunya i ha confirmat ACN a partir de fonts de les productores Palman Pictures i Left Bank. Els actors han tornat al Regne Unit, mentre operaris amb l’acreditació de la sèrie estaven desmuntant aquest matí els decorats ubicats als jardinets de Gràcia, com ara cartells en francès amb un anunci de l’obra de teatre Bérénice, de Jean Racine, representada a París el 1997, l’any en què Diana de Gal·les va morir en un accident a la capital francesa, la qual cosa fa pensar que les escenes que s’havien de rodar ahir corresponien als dies previs a la seva mort, el 31 d’agost del 1997.

Segons han apuntat diversos mitjans, el productor executiu Peter Morgan ha dit en un comunicat que “The Crown és una carta d’amor per a ella”, la reina, i no té “més que afegir ara, només silenci i respecte”. “Espero també que deixem de rodar durant un temps per respecte”, afegeix.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.