Política

La CUP censura que ERC “balli al ritme del PSOE”

La CUP ha lamentat que ERC “balli al ritme del PSOE”, l’endemà que el president espanyol, Pedro Sánchez, “es vantés de pacificar Catalunya” i que avui es conegui que l’executiu estatal ha demanat al català que reformi la llei de sequera si no vol que acabi al Tribunal Constitucional (TC). “Oriol Junqueras té el que podríem anomenar una relació tòxica amb Pedro Sánchez, l’està utilitzant. L’ha de trencar”, ha afirmat el candidat per Barcelona a les eleccions del 23-J, Albert Botran, segons recull l’ACN. El diputat al Congrés també ha subratllat que Vox va mostrar a Badalona que són “una banda de matons” encara que intentin camuflar-ho, després que el seu secretari general, Ignacio Garriga, s’encarés amb manifestants que protestaven pel seu míting.

En la seva càrrega contra ERC, Botran ha dit que el PSC va “condicionar a la baixa” el decret de sequera i ara que finalment s’ha aprovat el govern espanyol es planteja recórrer-lo. A més, també ha criticat que la “taula de diàleg ha servit només perquè Pedro Sánchez vingui a Barcelona a dir que el conflicte ja no existeix” i que ERC apostés per projectes “negacionistes climàtics” com el macrocasino del Hard Rock o el Quart Cinturó. “No és ERC qui està condicionant la política espanyola, sinó que és el PSOE qui condiciona la política catalana”, ha reiterat Botran, que ha fet una crida a “recuperar la iniciativa política a Catalunya, amb un horitzó independentista, fent polítiques independentistes i amb una agenda social, clara i nítida de transformació”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.