cultura

Fira Tàrrega s'obre a l'entreteniment

Enguany estrenarà un nou espai amb música i espectacles infantils

Fira Tàrrega estrenarà enguany un espai destinat a tots els públics. L'Ondara Park agruparà propostes lúdiques en tres espais d'actuació: la Fassina, el carrer Migdia i el parc del Reguer. La programació matinal estarà dedicada al públic familiar, amb espectacles d'animació com el de la companyia Efímer, un itinerant amb 4 metres de llargària i una pista de patinatge. A la nit, s'hi podrà veure en concert La Troba Kung-Fú i la Sidral Bass Band. Una de les cites més destacades a l'Ondara Park és l'estrena de la darrera producció de Laïtrum, Micro Shakespeare, produïda per la mateixa companyia i el Teatre Nacional de Londres. L'obra condensa l'obra del clàssic anglès i reclama la interacció amb el públic. Fira Tàrrega s'inaugurarà enguany amb un espectacle de producció pròpia, i entre l'11 i el 14 de setembre s'hi podran veure 51 companyies.

D'altra banda, Tino Carreño va recollir dijous passat el premi Ramon Roca Boncompte, convocat per Fira Tàrrega i l'empresa Ros Roca. El premi reconeix amb 6.000 euros els estudis de gestió cultural. En aquesta quarta edició es van presentar quinze treballs, i Carreño va guanyar el premi amb un treball sobre l'impacte de la crisi en la gestió de festivals d'arts escèniques, música i audiovisual de l'Estat. Tino Carreño és gestor cultural i especialista en la producció d'espectacles, i ha analitzat els models de gestió, les estratègies de finançament, la gestió dels recursos humans i l'impacte de la recessió durant el període 2008-2013.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.