Política

Arrenca la sisena reunió entre la Generalitat i els sindicats de la funció pública

CCOO, UGT i IAC arriben reforçats per l'èxit de les mobilitzacions d'aquest dimecres

Confien que el govern “prendrà bona nota” i ambdues parts podran apropar posicions sobre les mesures d'ajustament de l'any vinent pels empleats públics

A les nou del matí ha arrencat a la seu del departament de Governació la sisena reunió de la Mesa de negociació del Sector Públic. Una trobada en què els sindicats han arribat reforçats per l'èxit de les “grans” mobilitzacions dels empleats públics d'aquest dimecres que, confien, serveixin perquè el govern reconsideri les seves propostes de retallades.

“Esperem que hagi pres bona nota”, ha dit just abans d'entrar a la reunió Josefina Pujol, coordinadora de l'Àrea Pública de CCOO. Asseguren que ara per ara, les posicions estan “molt allunyades” cosa que fa difícil poder tancar cap acord en breu, com suposadament voldria el govern. Està previst que al migdia els sindicats compareguin davant la premsa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.