Gran angular

Salmó més digital

El passat mes de juny L’Econòmic, que es distribueix cada segon diumenge de mes amb El Punt Avui, va celebrar set anys de vida. En aquest període de temps l’interès del nostre lector de conèixer les notícies a través del canal digital ha augmentat. Per aquest motiu hem considerat que després d’aquest temps calia actualitzar, ampliar i millorar els continguts de la publicació a la xarxa.

El nou web leconomic.cat disposa de més seccions i la seva distribució respon a la necessitat de presentar les notícies, entrevistes, reportatges i opinions de forma més clara i ordenada. Amb aquest nou disseny i presentació l’equip de L’Econòmic vol que el canal digital complementi l’oferta del canal paper que ofereix la publicació econòmica.

Així, a la portada del web es destaca el Focus, que és el reportatge ampli que obre cada edició de L’Econòmic. També es pot veure de forma senzilla totes les pàgines que presenta el mensual en format paper. Més avall, hi ha la secció de les notícies econòmiques del dia. A continuació apareixen les informacions més destacades publicades al salmó català. I després, es pot llegir una àmplia mostra dels experts que publiquen articles d’opinió en cada número. Seguidament es destaca la secció d’empresa, que de forma dinàmica va canviant la seva presentació amb l’objectiu de veure, a un cop d’ull, vuit empreses que apareixen en aquesta edició. Així mateix, també es pot observar un apartat on es recull les notícies més llegides. A més, es pot entrar de forma còmoda als principals valors de l’Ibex-35 a temps real. De fet, si es clica un valor determinat, es pot accedir a les cotitzacions del parquet en diversos períodes temporals.

Amb tot, cal recordar que a la part superior apareix el nom de totes les seccions de la publicació on es podrà accedir, de forma ràpida, per poder llegir, en obert, tot l’historial de les notícies publicades.

L’Econòmic posa l’accent, cada mes, en un tema d’interès i l’analitza en profunditat, i de forma comprensible, per al lector. Així mateix, també posa molt èmfasi en la secció d’empreses. En cada edició es publica una desena de pimes, de diversa grandària, sectors i zona geogràfica, per explicar les seves novetats. També es dona molt espai a la secció anomenada Gran angular, on s’aprofita per analitzar i entendre el que passa en els sectors d’activitat econòmica més importants de Catalunya. A més a més, cada número ofereix una entrevista en profunditat, de diverses pàgines, a un economista, empresari o professional relacionada amb l’empresa i l’economia. Destaca també la secció Eines, que contempla la normativa, ajuts o oportunitats de negoci d’interès per al teixit empresarial. Cal recordar que en cada edició hom pot llegir articles d’una quinzena d’experts de primera línia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.