Societat

Troben el cos sense vida del nen Gabriel Cruz

La Guàrdia Civil va detenir ahir Ana Julia Quezada Cruz, la companya del pare de Gabriel Cruz, de 8 anys, quan transportava el cadàver del nen –desaparegut el 27 de febrer a Níjar (Almeria)– al maleter del seu cotxe des d’un pou on estava fins a un altre lloc on pretenia amagar-lo. La detinguda transportava el cos sense vida del nen per por que fos trobat al pou.

La dona va ser sospitosa des del primer moment. Les seves nombroses contradiccions davant dels investigadors van fer que la policia la mantingués vigilada però, segons fonts de la investigació, van preferir esperar a detenir-la per si el nen encara estava viu. Durant tots aquests dies, Ana Julia Quezada, d’uns 35 anys i d’origen dominicà, havia acompanyat el pare durant tot el temps que es va mantenir la recerca i es va mostrar afligida i desolada. El dia 4 va ser ella qui va trobar la camiseta que el nen portava el dia de la seva desaparició. I la policia ja va sospitar perquè estava seca després de dies de pluja i va ser localitzada en una zona que ja havia estat rastrejada.

Gabriel Cruz va ser vist per última vegada el 27 de febrer quan va sortir de casa de la seva àvia paterna per fer un trajecte d’uns 100 metres per anar a casa dels seus cosins a Las Hortichuelas (Níjar).

Ara s’ha de concretar si Quezada va actuar sola o amb algun còmplice.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.