Economia

Més de 76.000 visitants, a l’Espai Gironès

El centre comercial de Salt rep un 25% de clients més aquest cap de setmana

Un total de 76.000 persones han visitat aquest cap de setmana l’Espai Gironès, a Salt, una xifra que suposa un 25% més que un any enrere i que culmina deu dies de desfilades, concursos i activitats solidàries al centre comercial amb motiu de la campanya de moda. El gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà, es mostrava ahir molt satisfet dels resultats: “Hem tancat una campanya de moda amb unes dades molt bones, amb una gran participació dels visitants i una gran implicació de les botigues.”

Dissabte es va dur a terme la desfilada final de conjunts de roba i complements amb uns càstings previs que van reunir un total de 172 aspirants.

En el marc de l’Espai Moda, el centre comercial ha repartit diferents premis per mitjà d’originals concursos que han reunit prop de 700 participants. Aquests concursos consistien a endevinar el preu dels conjunts de roba i complements que han estat exposats al centre els últimes dies dins de sis càpsules de moda de grans dimensions que simulaven sis planetes del sistema solar.

L’Espai Moda també ha inclòs accions solidàries que han consistit a fer donacions de roba que no s’utilitzi per part dels visitants. Tota la roba recollida es portarà a Càritas.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.