Empreses

FlixBus ofereix entreteniment en realitat virtual als passatgers de la ruta entre Barcelona i Lió

La companyia de rutes internacionals per carretera va començar a operar a Catalunya el 2016 i ja disposa de 19 trajectes que connecten deu ciutats catalanes amb 75 destinacions europees

La companyia de transports de viatgers per carretera FlixBus ha començat a oferir continguts d’entreteniment basats en realitat virtuals als seus passatgers de la ruta entre Barcelona i Lió. Es tracta d’una prova pilot importada de l’experiència de l’empresa als Estats Units. Barcelona serà durant el mes de juliol la primera ciutat europea que en podrà gaudir d’aquesta proposta d’immersió.

Els passatgers poden escollir entre 50 jocs i experiències de viatge i de cinema creats per la firma Inflight VR, que col·labora en el projecte.

FlixBus connecta Catalunya amb 75 destinacions europees en nou països: Portugal, França, Itàlia, Alemanya, Bèlgica, Suïssa, Hongria, Eslovènia i Romania. En total són 19 rutes.

La companyia d’origen alemany va començar a operar a Barcelona el 2016, sempre en rutes internacionals, que no estan subjectes a concessió.

Aquest estiu, FlixBus ha llançat les rutes: Tarragona-París, Barcelona-Mainz (Alemanya) i Múrcia-París, que té parades a Port Aventura i Barcelona.

A tot el món compta amb 2.000 destinacions en 29 països d’Europa i els Estats Units.

Pertany al grup FlixMobility, que també opera trens i ha mostrat el seu interès a participar en la liberalització de l’alta velocitat a Espanya en competència amb Renfe.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.