Empreses

Esteve adquireix l’alemanya Riemser

La farmacèutica catalana vol créixer al sector hospitalari amb l’adquisició

Riemser ha crescut a mercats com França, Regne Unit i Espanya

La farmacèutica Esteve ha arribat a un acord per adquirir l’alemanya Riemser a Ardian, grup d’inversió de capital privat líder al món.

Amb seu a Berlín, Riemser té una cartera de productes diversificada en diverses àrees terapèutiques, principalment en oncologia, neurologia i altres teràpies nínxol. Riemser gestiona una planta de fabricació farmacèutica a Alemanya i té presència física directa a Alemanya, Regne Unit, França i l’Estat espanyol. Més del 80% de les seves vendes es localitzen al canal hospitalari. La compra de Riemser accelerarà la transformació d’Esteve en una farmacèutica especialitzada, ja que més del 60% de les seves vendes vindran de productes propis. A més, li obre la porta a un sector en creixement, com és el mercat hospitalari. Segons ha dit Staffan Schüberg, director general d’Esteve, l’adquisició “contribueix de forma rellevant a avançar en el nostre pla estratègic per fer d’Esteve una companyia farmacèutica molt més internacional amb producte propi i a l’àmbit de la medicina especialitzada. Riemser aporta coneixement i experiència al mercat hospitalari europeu, a més de presència farmacèutica als grans mercats.”

Fundada el 1992, el 2012 va ser adquirida per Ardian, amb l’objectiu de centrar el seu negoci de la medicina especialitzada i expandir la companyia a nivell internacional. Sota la direcció d’Ardian, Riemser ha crescut internacionalment a través d’adquisicions, a França, Regne Unit i l’Estat espanyol, i ha afiançat la seva cartera de productes especialitzats comprant actius de grans farmacèutiques. El director general de Riemser, Konstantin von Alvensleben, creu que “amb Esteve, aprofitarem el nostre perfil com a companyia farmacèutica especialitzada europea amb productes propis i de l’àrea hospitalària per seguir augmentant la nostra presència internacional.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.