Salut

TERÀPIES. Entitat de recerca

Fundació Lluita contra la Sida i les Malalties Infeccioses (FLS)

Investigador: Oriol Mitjà

Descripció: des de la FLS, institució adscrita a l’hospital universitari Germans Trias i Pujol, es du a terme un assaig clínic per avaluar l’eficàcia d’una estratègia preventiva per reduir la transmissió del coronavirus i la incidència de la Covid-19 en la població durant un brot, administrant Darunavir, un antiviral utilitzat com a fàrmac contra el VIH, amb l’objectiu de reduir la càrrega viral. A les persones que hagin estat en contacte proper amb afectats de Covid-19 se’ls donarà profilàcticament hidroxicloroquina, fàrmac usat contra la malària. En col·laboració amb l’hospital universitari Germans Trias i Pujol, el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i ISGlobal.

Impacte esperat: Reduir el temps en què les persones amb Covid-19 són infeccioses i protegir els contactes.

La Fundació Lluita contra la Sida és una entitat sense ànim de lucre que es dedica a l’assistència, la recerca i la docència en el camp del VIH/sida. Va ser creada l’any 1992 i està situada a la unitat de VIH de l’hospital universitari Germans Trias i Pujol (Badalona).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.