Salut

TERÀPIES. Epidemiologia i prevenció

Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)

Investigador: Sergio Alonso.

Descripció: Al grup de Biologia Computacional i Sistemes Complexos (Biocom-SC) estan dissenyant un model matemàtic que permet quantificar la situació per diverses zones (per exemple, comunitats autònomes) i països, a més d’una predicció de l’evolució per als següents tres dies. L’informe, que realitzen i actualitzen diàriamentC es fa arribar al directori general Digital Excellence and Science Infrastructure de la Comissió Europea. Ho estan fent juntament amb Martí Català, investigador del Centre de Medicina Comparativa i de Bioimatge de Catalunya, i Pere-Joan Cardona, de l’Institut de Recerca en Ciències de la Salut Germans Trias i Pujol). Amb el suport de La Caixa.

Impacte: Obtenir una imatge completa de la situació pandèmica del Covid-19 als països europeus i poder preveure la situació els pròxims dies.

La UPC és una institució pública de recerca i d’educació superior en els àmbits de l’enginyeria, l’arquitectura, les ciències i la tecnologia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.