Gran angular

Només un 6% dels empresaris es planteja tancar

Una enquesta revela que el 73% ha activitats mesures contra la crisi

Una enquesta ha revelat que només un 6% dels empresaris catalans es planteja la possibilitat de tancar la seva empresa. Així mateix, mentre que gairebé un 50% ha pensat a aplicar un ERTO, només un 37% ho ha acabat duent a terme, i un 14% ha realitzat algun acomiadament.

L’enquesta, amb 80 qüestinaris respostos, l’han realitzada l’associació sense ànim de lucre Netmentora Catalunya i l’agècia Weber Shandwick.

Els empresaris consultats, en un 38%, han manifestat que veuen possible l’inici de la recuperació econòmica d’aquí a sis mesos.

El 73% dels enquestats ha respost a la crisi sanitària activant mesures concretes per aturar el cop: el 46% d’emprenedors i empresaris ha apostat per la digitalització del negoci, tot potenciant la venda o l’oferiment de serveis per Internet. A més, s’han desenvolupat nous productes o cercat nous clients i mercats. Fins i tot hi ha el cas de transformar el negoci en una altra activitat.

Per al 48% dels empresaris, la principal necessitat d’aquest moment és la manca de liquiditat i es considera que serà la prioritat d’aquí al 2021. A la liquiditat cal sumar la preocupació per la gestió i motivació d’equips (40%) i, sobretot de cara al 2021, la necessitat de reinventar els seus negocis (26%).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.