Salut

La UNESCO recomana la guia per a joves creada pel govern davant la Covid-19

El document, titulat ‘Com trobar-li sentit’, ofereix consells pràctics per passar el confinament

Les propostes busquen ajudar el jovent “a convertir les dificultats psicològiques del confinament en una oportunitat pedagògica i un aprenentatge per a la vida”

La UNESCO ha inclòs la guia de suport emocional per a joves durant el confinament pel coronavirus, editada per l’Agència Catalana de la Joventut en una llista dels millors recursos davant la Covid-19 a nivell mundial.

El document, titulat Com trobar-li sentit. Consells pràctics per a joves durant el confinament i disponible en línia , forma part de la quinzena de materials pedagògics impulsats per països d’Europa i Amèrica que la UNESCO ha destacat per les pautes i consells que proposen a la ciutadania en l’actual estat d’emergència sanitària.

La guia, impulsada per l’Agència Catalana de la Joventut del departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat, es difondrà en castellà, anglès i francès a través d’organitzacions com l’Agència Europea d’Informació Juvenil (ERYCA), Eurodesk i l’Associació de Carnet Jove Europeu (EYCA).

“L’objectiu de les guies és acompanyar els joves i, sobretot, ajudar-los a convertir les dificultats psicològiques del confinament en una oportunitat pedagògica i un aprenentatge per a la vida”, ha explicat en un comunicat aquest dilluns la directora general de l’Agència Catalana de la Joventut, Laia Girós.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.