Societat

TESTIMONIS, PROPOSTES I ENTRETENIMENTS

Per quedar-se a casa

El Punt Avui ofereix dues planes diàries amb testimonis ciutadans sobre com passen aquests dies de confinament

Cuineres, escriptores, músics, professors...diferents ciutadans de Catalunya desfilaran cada dia en la nova secció d’El Punt Avui per explicar com afronten el confinament i cm els ha alterat el dia a dia.

JOAN PERA Actor

“S’ha guanyat amb humanitat i queda enrere el menfotisme”

“Amb molta inquietud i pena per tots els morts i quan veus que per molt que avancem encara s’emportarà molta més gent. És molt penós tot plegat, però a la vegada estic esperançat i il·lusionat pensant que això acabarà algun dia. També tens una sensació que s’ha guanyat amb humanitat, amb tota la gent que t’envolta i tots els que treballen per nosaltres. Sembla que ha quedat enrere aquell menfotisme i que hi ha més consciència que t’estimes molt més els que tens a prop.”

QUIMA OLIVER Unicef Catalunya

“És preocupant com afectarà aquesta crisi social els infants”

Des de mitjan març tot l’equip treballem des de casa. És una emergència en tota regla i, com a tal, hem de ser expeditius per respondre tant a la mundial com a la de casa nostra, i això ens ha empès a crear accions i projectes innovadors. Em preocupa la magnitud de les conseqüències d’aquesta crisi social en aquells col·lectius ja de si mateixos vulnerables, i la infància n’és un. Estic confinada al meu poble empordanès, cosa que ho fa més suportable, però connectada quasi permanentment.

ERNEST BENACH Ex president del Parlament

“He fet una immersió important en reflexions sobre el futur”

“Tinc la immensa fortuna de viure en un mas. Això em dona més espai vital. Bàsicament continuo treballant (la meva feina d’assessoria em permet el teletreball). Continuo fent les classes de la UOC i també he fet una immersió important en articles i reflexions sobre el futur i com s’haurà d’abordar. És important començar a pensar en el que vindrà. Més enllà d’això, cada dia faig exercici, toco el piano, llegeixo, miro sèries de TV i parlo amb la família i els amics regularment. Sort de les noves tecnologies!”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.