Economia

El govern espanyol negocia amb sindicats i patronals com “adaptar” els ERTO al període de transició

Pedro Sánchez assegura que és “empàtic” amb la situació d’empreses i treballadors i anuncia una tercera línia d’avals de l’ICO

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha confirmat aquest dissabte que el seu executiu està parlant amb els sindicats i patronals sobre com “adaptar” els ERTO al període de transició que s’obre a partir del 4 de maig.

“Som empàtics a la realitat dels treballadors i de les empreses”, ha assegurat Sánchez, que ha descrit els ERTO com una figura jurídica que “està protegint a milions de treballadors” i que l’executiu vol convertir-los en “incentius” per a la represa de l’activitat econòmica i la reincorporació dels treballadors.

D’altra banda, Sánchez ha explicat que el seu govern enllesteix l’aprovació d’una tercera línia d’avals de l’ICO, amb 24.000 milions d’euros i que estan “treballant” per millorar-ne la tramitació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.