Educació

Torra respon Celaá que “serà el Departament d’Educació qui decidirà les condicions” del retorn “presencial” a les escoles

La ministra havia anunciat prèviament que el curs escolar serà presencial i que demà discutirà amb els responsables de les CCAA els protocols que s’hauran d’adoptar

El president del Govern, Quim Torra, ha respost a la ministra d’Educació, Isabel Celaá, que aquest migdia ha anunciat que el curs escolar que començarà al setembre serà “presencial”.

A través de Twitter Torra ha replicat que la ministra “oblida que les competències són de la Generalitat”. “Serà el Departament d’Educació qui decidirà les condicions, sempre en diàleg amb el món local i la comunitat educativa catalana”, ha reblat.

Celaá ha demanat a les autonomies que “optimitzin” espais dels centres per a poder utilitzar, per exemple, menjadors o biblioteques per fer-hi classes. També ha dit que caldrà tenir en compte unes mesures que s’integraran en un protocol que el Ministeri farà arribar avui a les autonomies i que debatrà demà amb elles.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.