Educació

Coronavirus

Falsa alarma en un cas sospitós de Covid-19 en una escola bressol de Mataró

El centre municipal tornarà a obrir dilluns després que les proves realitzades a una treballadora del centre han donat negatiu

Aquest divendres ha reobert l’escola Montserrat Solà, que també va tancar dimecres per un cas sospitós que s’ha descartat

L’Ajuntament de Mataró (Maresme) reobrirà dilluns l’escola infantil municipal La Llàntia un cop s’ha confirmat que la sospita d’un cas de Covid-19 ha estat una falsa alarma.

La prova del virus realitzada a una educadora de centre que tenia símptomes ha resultat negativa, de manera que l’escola reobrirà dilluns que ve, han informat fonts municipals i confirmat des del departament d’Educació de la Generalitat.

L’altre cas sospitós detectat al col·legi d’educació infantil i primària Montserrat Solà, a la mateixa localitat, també va donar negatiu i l’escola ja ha reobert aquest divendres.

Els dos centres van tancar les portes dimecres passat en detectar dos casos de persones adultes amb símptomes compatibles amb la Covid-19, tot i que les proves ho han descartat.

El tancament temporal ha afectat a deu famílies, que han deixat de dur els seus fills a les respectives escoles per precaució i seguint els protocols establerts per la conselleria de Salut.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.