Societat

Coronavirus

Tres platges barcelonines tornen a registrar una ocupació alta però sense superar l’aforament permès

Les de Llevant, Bogatell i Nova Icària són les més concorregudes, amb una ocupació d’entre el 60 i el 80%

A les de Sant Sebastià, Sant Miquel, Barceloneta, Mar bella i Nova Mar Bella és normal i al Somorrostro i Fòrum, baixa

Les platges barcelonines han tornat a viure aquest diumenge una gran afluència d’usuaris, per bé que, de moment, no s’ha arribat a superar l’aforament permès.

 Les platges de Llevant, Bogatell i Nova Icària registren aquesta tarda una ocupació alta, d’entre el 60 i el 80%. No s’arriba, per tant, als extrems de dissabte, quan es van haver de tancar els accessos a aquestes tres platges i també a la de la Mar Bella perquè es va superar el 80% de capacitat, el que feia impossible mantenir les distàncies de seguretat.

 L’ocupació és normal a les platges de Sant Sebastià, Sant Miquel, Barceloneta, Mar bella i Nova Mar Bella, i baixa al Somorrostro i al Fòrum. En aquesta última platja no està permès el bany.

 L’Ajuntament de Barcelona ha obert la porta a multar els banyistes que incompleixin el distanciament, amb una sanció que podria ser d’uns 100 o 200 euros.


ERC retreu a Colau les crítiques a Salut

 El portaveu d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona, Jordi Coronas, ha opinat aquest diumenge que les crítiques de l’alcaldessa de la ciutat, Ada Colau, a la decisió del departament de Salut de no passar dilluns a la  fase 3 de desconfinament “no ajuden a conscienciar la ciutadania”.

 El regidor republicà ha reaccionat en un missatge a les xarxes socials a les imatges de platges plenes aquest dissabte, on ha constatat que “la gent fa el que se li permet”. Coronas ha demanat implantar “mesures de control d’aforament” davant d’aquesta “enorme sensació de descontrol”, malgrat que l’Ajuntament ja va tancar l’accés a quatre platges en detectar que se superava la màxima capacitat permesa en la fase 2.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.