Economia

La CEOE reclama mesures “ambicioses” de suport al turisme i demana allargar els ERTO i una rebaixa de l’IVA

La patronal reivindica el sector turístic com a “estratègic” i sol·licita ajudes per a les agències de viatges

La presidenta del Consell de Turisme i Esport de la CEOE, Marta Blanco, ha demanat al govern espanyol adoptar “mesures ambicioses” per garantir la liquiditat de les empreses del sector turístic.

Així mateix, ha reclamat allargar els ERTO, aplicar una rebaixa de l’IVA i donar ajuts a les agències de viatges i empreses del transport. A més, ha sol·licitat un programa de vacances en forma de bons per incentivar l’arribada de visitants estrangers a l’Estat.

En l’acte de presentació del ‘Pla d’impuls del sector turístic’, Blanco ha afirmat que es tracta d’un pla “molt esperat”, ja que la CEOE l’ha reclamat “insistentment” des de l’inici de la crisi.

La presidenta del Consell de Turisme i Esport de la patronal també ha assegurat que el sector ha de continuar sent “estratègic” per a l’economia espanyola. “Un pla de suport al turisme és un pla de suport a Espanya”, ha assegurat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.