Política

Sánchez torna a reclamar unitat per fer front a la reconstrucció: “Espanya ha d’entendre’s amb Espanya”

Reclama “responsabilitat individual i col·lectiva” per evitar una segona onada i seguir les mesures d’higiene i protecció

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha reclamat “unitat” per fer front a la nova etapa que s’obre ara, amb la “reconstrucció” econòmica i social, deixant de banda la confrontació. “Aquest cop Europa ha de salvar Europa i no com es va fer abans. I Espanya ha d’entendre’s amb Espanya”, ha assegurat Sánchez en una declaració institucional aquest migdia amb motiu de la fi de l’estat d’alarma: “Europa ens ha de veure units. Dediquem massa energia en crear confrontació entre nosaltres”.

Sánchez ha alertat que cal estar preparats per a una possible segona onada de la Covid-19, tot recordant que el virus segueix encara entre nosaltres. “El virus pot tornar i pot sacsejar-nos de nou en una segona onada i ho hem d’evitar entre tots. Responsabilitat individual i col·lectiva”, ha assegurat, tot explicant que el govern espanyol prepara unes “reserves” de material per acaba arribat una segona onada del virus.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.