Societat

Les empreses de bodes demanen ser excloses de les restriccions

L’Associació d’Empreses de Gestió d’Esdeveniments i Casaments de Catalunya (AEGECat) exigeix al govern que diferenciï aquest sector de la resta del món de la restauració a l’hora d’aplicar les noves restriccions decretades per frenar la Covid-19. La patronal assegura que limitar les trobades de gent a un màxim de 10 persones ha fet disparar-se les cancel·lacions de celebracions que s’havien anul·lat abans de l’estiu i havien quedat reprogramades per a les pròximes setmanes. L’AEGECat reclama a la Generalitat que clarifiqui “l’exclusió explícita” d’aquestes empreses de les noves restriccions “per tal de tornar la confiança als clients” i adverteix que, si no, estudiarà dur la causa als tribunals.

Al seu parer, les empreses d’aquest sector haurien de quedar al marge de les noves restriccions perquè “garanteixen totes les mesures i protocols vigents i n’apliquen d’extraordinaris” per garantir la seguretat sanitària. Els empresaris sostenen que “en tractar-se de celebracions privades amb llistes tancades de convidats, s’ofereixen majors garanties per gestionar i aplicar els protocols establerts”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.