Economia

El SEPE dona 30 dies per retornar el rebut de més en els ERTO

El Homrani ho qualifica de falta de sensibilitat perquè hi ha qui no ha cobrat

El Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE segons la sigla en castellà) va anunciar ahir que les persones afectades per un ERTO que hagin cobrat diners de més per un error administratiu tindran trenta dies hàbils per retornar les quantitats ingressades “de forma indeguda”. El SEPE revisa ara les prestacions errònies i ja ha començat a reclamar-les als afectats avisant-los que, per no patir recàrrecs ni interessos, les hauran de retornar dins del termini establert.

A Catalunya, el conseller de Treball, Afers Socials i Família, Chakir el Homrani, va lamentar que el SEPE reclami diners dels ERTO quan hi ha molts beneficiaris que ni tan sols els han començat a cobrar. En una entrevista a RAC1, El Homrani va qualificar la mesura de “falta de sensibilitat” i va considerar que la prioritat ha de ser pagar les prestacions als ciutadans que no les han percebudes”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.