Gran angular

Neix el Consorci de l’Hidrogen Verd

Tindrà per objectiu cercar oportunitats per desenvolupar tecnologies d’hidrogen verd

Un grup d’empreses catalanes acaba de constituir el Consorci de l’Hidrogen Verd (CH2V), que tindrà er objectiu identificar oportunitats per a desenvolupar tecnologies d’hidrogen verd per al sector industrial, la mobilitat, l’acumulació d’energies i altres indústries pesants.

Així mateix, vol oferir un mecanisme perquè proveïdors i operadors col·laborin i donar suport a projectes experimentals en aquest àmbit. Es vol fomentar la innovació tecnològica que propiciï el canvi de paradigma i, alhora, la creació d’oportunitats de negoci. El Consorci vol identificar projectes incipients de les empreses i donar-los suport amb la cerca de finançament a través de l’entorn empresarial i l’administració, gràcies a les aliances creades amb les empreses associades, els ajuntaments, les àrees metropolitanes, les administracions autonòmiques, les diputacions, els ministeris. i als fons europeus disponibles.

El CH2V neix de la mà de les associacions empresarials Area8 i l’Asscociació Empresarial Pedroa (AEPe), que representen, directament i indirectament, més de 600 empreses. CH2V cerca aliances amb l’administració pública per crear sinergies que permetin desenvolupar projectes ambiciosos que situïn Catalunya a l’avantguarda de la Transició Ecològica.

La junta de govern la componen Jordi Ortega, director; Olivier Sage, vicedirector executiu; Helena Royes, vicedirectora de comunicació i Baltasar Pozuelo, secretari general.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.