Empreses

Nomo va arribar el 2020 als 100.000 usuaris

La fintech que integra serveis financers i eines de gestió per a pimes i autònoms rebrà enguany una inversió de 2,4 milions d’euros de Banc Sabadell

Nomo, plataforma fintech que integra tota mena de serveis financers i eines de gestió del negoci de pimes i autònoms, va tancar l’any 2020 amb 100.000 usuaris, tres vegades més que l’any anterior. Així mateix, la companyia ha multiplicat per dotze els clients de pagament a través del seu model de subscripcions, amb la previsió de multiplicar-los per deu enguany.

Nascuda com a startup de Banc Sabadell, el grup financer vol redoblar la seva aposta per aquesta companyia, i durant el 2021 és previst que hi inverteixi 2,4 milions d’euros per donar suport al seu creixement i ampliar la plantilla fins a trenta persones.

De totes les funcionalitats que Nomo posa a disposició dels usuaris, l’emissió de factures en format digital és una de les eines més usades -només aquest any, els usuaris de Nomo han emès factures per un valor total de 13M €-. Amb aquest servei els clients de Nomo poden fer un seguiment total de la factura, des de la creació fins al cobrament de la mateixa. El servei de gestoria en línia de Nomo, inclosa en la modalitat Premium, té molta demanda entre els usuaris per l’estalvi econòmic, la reducció de temps i esforç que suposa en comparació amb el servei de gestoria tradicional.

Nomo permet la digitalització il·limitada de despeses i factures amb una sola foto i la creació i enviament de pressupostos i factures. La plataforma també permet afegir el compte bancari per a visualitzar a temps real la tresoreria del negoci i conciliar la comptabilitat amb els moviments bancaris. També analitza el resultat net trimestral de la companyia i calcula a temps real la liquidació d’impostos a pagar a final de trimestre, el que és clau perquè la companyia disposi sempre de la informació a temps real, tingui el control total de la seva empresa i pugui prendre decisions amb la informació més actualitzada. A més a més, Nomo permet crear i enviar factures als clients i portar el control dels pagaments i de les factures pendents de cobrament. També ofereix l’avanç de cobrament de factures, un servei que ajuda a autònoms i pimes a millorar la seva liquiditat i tresoreria.Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.