Empreses

L’escola d’idiomes Ms&Mr Language s’expandeix per tot l’Estat

Vol obrir a Madrid, València i Bilbao, a més a més de Barcelona

L’escola d’idiomes Ms&Mr Language pensa obrir deu centres a Madrid, València i Bilbao, a més a més d’un altre a Barcelona, durant els pròxims dotze mesos, segons fixa el seu Pla Estratègic 2021-2023.

Ms&Mr Language, que compta amb set acadèmies d’idiomes -quatre pròpies i tres franquiciades- arreu de Catalunya on s’hi imparteixen classes d’anglès i xinès, va incrementar l’any passat un 73% el nombre d’alumnes, fins assolir-ne 1.300. Aquesta escola d’idiomes porta tres anys d’experiència oferint formació a més de 60 escoles d’arreu de Catalunya.

Aquesta escola compta un mètode de formació propi, Learn&Enjoy, en què els alumnes reben una experiència d’aprenentatge multisensorial basada en experiments, vídeos, música, manualitats i projectes, tot partint de la teoria de les intel·ligències múltiples de Harvard.

Ms&Mr Language compta amb programes de formació adreçats a equips empresarials que actualment suposen un 10% de l’activitat de la companyia, que preveu que sigui una de les principals vies de creixement a curt termini.

Ms&Mr Language s’adreça a emprenedors i inversors que cerquen un model de negoci d’inversió reduïda -prop dels 40.000 euros més IVA- per a una acadèmia amb cinc aules, una superfície mínima de 120 m2, ubicada a peu de carrer. La companyia estima el termini de recuperació de la inversió en dos anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.