Política

El PP ja suma 100.000 firmes contra l’indult

En recull 14.200 diàries

40.000 firmen a internet i no a les 200 taules

La primavera espanyola de la recollida de firmes contra l’indult als presos polítics, que el PP ha posat de moda després de la temporada 2006 amb l’Estatut, es va inaugurar fa set dies i ja té un primer balanç: 100.000 firmes. La vicesecretària d’organització del PP i presidenta del PP de Navarra, Ana Beltrán, va traslladar ahir al comitè de direcció del PP el primer recompte de les signatures, que creixen a un ritme de 14.200 diàries en la setmana que conclourà diumenge amb la manifestació a la plaça de Colón amb Vox i Cs.

Durant el cap de setmana, el PP va desplegar 200 taules a tota la geografia en el marc de la campanya #IndultosNoJusticiaSí. Si el vicesecretari de comunicació, Pablo Montesinos, ha animat la recollida de firmes en una taula a Màlaga i la secretària general del PP de Madrid, Ana Camins, ho ha fet a Majadahonda, la vicepresidenta del Congrés, Ana Pastor, ho feia a Pontevedra. El PP es vanta de les llargues cues que està provocant en moltes localitats, però 40.000 firmes venen d’internet. A diferència de barons com ara el gallec Alberto Núñez Feijóo, que beneeix les firmes però que no anirà a Colón al·legant un viatge oficial, Alejandro Fernández serà diumenge a Madrid en el clam contra l’indult.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.