Salut

Argimon avisa que queden dies de “molt contagi” encara que s’hagi arribat al pic i de “molta tensió” al sistema sanitari

Salut preveu que hi hagi 500 pacients a les UCI el cap de setmana i confirma que les desprogramacions són generalitzades

El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, ha advertit que, si bé s’ha superat el pic d’infeccions, encara queden dies de “molt contagi” per l’elevat nombre de casos que ha assolit la cinquena onada. També ha avisat que la situació al sistema sanitari és d’“absoluta criticitat” i ha confirmat que la majoria de centres estan desprogramant activitat.

“Ens queden dies i setmanes de molta tensió al sistema sanitari”, ha afirmat. Salut preveu que el nombre de pacients a les UCI superi els 500 aquest cap de setmana, però Argimon confia que aquesta xifra no sigui gaire més elevada. El conseller ha matisat que quan aquest dimecres va dir que esperava arribar “a la normalitat dintre de poc” expressava un “desig” més que una realitat ara com ara.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.