Salut

Salut impulsa una campanya per potenciar la vacunació a l’estiu

Un dels objectius és que la població més jove es vacuni abans de l’inici del curs escolar

“Tu que pots, vacuna’t ARA contra la Covid. La pandèmia no fa vacances”. Aquest és el lema de la nova campanya que ha impulsat aquest dimecres el departament de Salut amb l’objectiu de potenciar la vacunació durant l’estiu i “abans que els joves es reincorporin a les aules”.

Segons informa la conselleria, la campanya “busca connectar” amb les persones dels col·lectius d’edat que tenen els percentatges més baixos de vacunes administrades, com són els joves i les persones de poc més de 40 anys. Es vol motivar aquest col·lectiu perquè aprofitin el temps lliure de l’estiu i demanin cita per vacunar-se o que s’acostin directament a un dels punts de vacunació sense cita prèvia que Salut ha habilitat a diferents punts del país.

Salut recorda que el 3 d’agost es va obrir la vacunació al col·lectiu de 12 a 15 anys i que un 41,1% ja té posada la primera dosi i un 3,6%, la pauta completa.

Des del 30 de juny, el 63,9% dels joves d’entre 16 i 19 anys ja té la primera dosi i el 31,3% la pauta completa. I de les persones d’entre 20 i 29 anys, la primera dosi l’ha rebut el 57,7% i la pauta completa el 33,8%. Abans, es va obrir la vacunació als menors de 40 anys: un 59,6% de les persones del col·lectiu de 30 a 34 anys ja té la pauta completa, així com un 68,1% de les persones de 35 a 39 anys,



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.