Gran angular

Expoelectric compleix deu anys amb 50 expositors

La fira es consolida com l’esdeveniment més important dels vehicles elèctrics i les energies renovables del sud d’Europa

L’Expoelectric, l’esdeveniment més important de vehicles elèctrics i les energies renovables del sud d’Europa, torna a Barcelona els dies 20 i 21 de novembre per celebrar la seva 10a edició i, de nou, ho fa amb el màxim suport per part de la indústria del motor i de l’energia.

L’Expoelectric, impulsat per la Generalitat de Catalunya, a través de l’Institut Català d’Energia (ICAEN), l’Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Barcelona, l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i Enginyers BCN, comptarà enguany amb la participació de 50 expositors a l’espai firal de l’Arc de Triomf. Participen marques automobilístiques de renom com Mercedes-Benz, Renault, Hyundai, Nissan, KIA, Audi, Lexus, Toyota, MG, Volkswagen, Dacia i Energica entre les principals, així com empreses que ofereixen solucions per al vehicle elèctric i companyies que utilitzen vehicles elèctrics a la seva flota. Mobilize és la companyia que farà de gestor de càrrega per l’edició d’enguany.

Una de les novetats d’aquesta edició és l’esdeveniment Viu una experiència sostenible, organitzat per Volt-Tour, l’associació promotora del vehicle elèctric. Els visitants podran comprovar de primera mà els avantatges de la mobilitat elèctrica amb activitats vivencials que aniran des d’experimentar l’acceleració d’un patinet elèctric, fins a bufar aire per a comparar la concentració de CO2 en els nostres pulmons amb un motor de combustió, entre altres pràctiques.

Un any més, els visitants tindran l’oportunitat de conèixer i provar a l’Expotest els últims models de vehicles elèctrics i híbrids endollables com els Mercedes EQA, EQC i EQV, els Renault Captur E-Tech, Megane E-Tech, Zoe i Twingo, els Hyundai Kona 150kW EV Style Sky, IONIQ 5 73KWH 160KW Star RWD, Tucson 1.6 TGDI PHEV 195kW Style Auto 4X4 i IONIQ 1.6 GDI PHEV Style DCT, els KIA EV6 i Xceed Phev, els Audi Q3 TFSIe i Q4 e-tron, el Lexus UX300E, el Toyota RAV Pluging, els MG ZS EV i EHS, els Volkswagen ID3 i ID4, el Dacia Spring, i les motos Energica Esse Esse 9+ RS, Eva Ribelle i Ego, les Horwin CR6 i EK3 i les Arena Liberare i Rena S.

L’Expoelectric segueix sent pioner en desenvolupar iniciatives úniques a nivell europeu que fomenten l’eficiència i l’estalvi energètic. Entre elles, destaca l’e-Casa, un habitatge interactiu i altament eficient que funciona 100% amb energia renovable provinent del sol i del vehicle elèctric. També son de rellevància els e-Col·loquis, un espai de debat on tots els visitants de l’esdeveniment podran resoldre els seus dubtes sobre el vehicle elèctric i les energies renovables, com per exemple les bateries, o temes relacionats amb les subvencions de les administracions, etcètera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.