Economia

economia

Demanen a Caixabank una paga extra per l’esforç de la plantilla

Els sindicats de CaixaBank van reclamar ahir a la direcció una paga extra per a la plantilla com a reconeixement de l’esforç de l’últim any, coincidint amb el procés de fusió amb Bankia, la pandèmia i l’aplicació de l’ERO, i per compensar la pèrdua de poder adquisitiu per l’elevada inflació. Representants dels principals sindicats del banc van intervenir en la junta d’accionistes que el banc va celebrar a València, on té la seu social, per interpel·lar el president i el conseller delegat, José Ignacio Goirigolzarri i Gonzalo Gortázar, respectivament, sobre la “caòtica” situació que han viscut el 2021, la “sensació d’abandonament” dels treballadors i la “pressió desmesurada” que han patit.

Durant la junta, Goirigolzarri va destacar el lideratge de CaixaBank al mercat espanyol després de la fusió amb Bankia i va assegurar que l’entitat afronta l’actual entorn econòmic, marcat per la guerra d’Ucraïna, des d’“una excel·lent posició de partida”, tot i les incerteses que genera el conflicte bèl·lic. En aquest sentit, el banc ha revisat a la baixa en 1,3 punts les seves previsions de creixement de l’economia espanyola per a aquest any, fins a un 4,2%, amb una inflació mitjana anual del 6,8%.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.