Societat

societat

‘Sant Jordi en Companyia’ torna al carrer per portar roses i llibres a 2.000 persones grans

Els voluntaris d’Amics de la Gent Gran podran recollir a les paradetes les roses i els llibres per les persones que acompanyen

Des de la Fundació Amics de la Gent Gran es vol recuperar l’essència de la festa de Sant Jordi després de dos anys marcats per la pandèmia. Una dia especial pels voluntaris i les persones grans que acompanyen que es podran tornar apropar fins a la vintena de parades repartides arreu del territori on es preveuen lliurar 2.000 roses i compartir una estona de conversa i companyia. A més, hem posat a disposició del voluntariat centenars de llibres donats per diverses editorials per fer arribar a les persones que atenen. Des de l’entitat els voluntaris faran trucades o videotrucades als avis que no es pugui visitar presencialment, i en molts casos compartiran lectures de poemes o llibres. Com cada any, es comptarà amb la participació de personalitats il·lustres del món de la cultura, la restauració, el periodisme, així com de càrrecs electes per felicitar el Sant Jordi als més grans i es convida a la ciutadania a fer el mateix.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.