Política

Conflicte bèl·lic a l’est d’Europa

Mor un mallorquí a la guerra d’Ucraïna

El jove, originari de Felanitx, combatia al costat dels ucraïnesos contra les tropes russes

L’Ambaixada espanyola ha confirmat el decés i s’ha fet càrrec de la gestió d’aquest afer

Un mallorquí de 31 anys, originari de Felanitx, ha mort a la guerra d’Ucraïna després d’allistar-se setmanes enrere per lluitar al front local contra les tropes russes, si bé no ha transcendit si ha caigut en combat.

Fontes del ministeri espanyol d’Exteriors, Unió Europea i Cooperació han confirmat a Efe la mort del jove. Es tracta del primer ciutadà espanyol mort a Ucraïna des de la invasió russa i l’esclat de la guerra al país el passat 24 de febrer.

El ministeri ha explicat que la defunció es va produir dissabte passat, a la tarda. L’Ambaixada espanyola a Kíiv, que en va ser immediatament informada, ha assumit la gestió d’aquest assumpte.

El mateix organisme ja s’ha posat en contacte amb la família per comunicar-li la defunció del jove i oferir-li l’atenció necessària, així com per informar de la repatriació del cos, que es produirà en els pròxims dies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.