Política

crisi migratòria

L’Open Arms rescata 294 persones al Mediterrani central

El vaixell de l’ONG Open Arms va rescatar ahir a la matinada 294 persones que eren a bord d’una barcassa de fusta al Mediterrani central. L’ONG va explicar que, amb aquest nou rescat, el vaixell portava a bord 372 immigrants.

L’últim rescat va ser el d’una barcassa amb 294 persones, entre les quals 43 dones i 60 nens, que feia quatre dies que eren al mar i la majoria d’ells “presentaven evidents símptomes de deshidratació”, segons va informar el fundador de l’ONG, Òscar Camps.

Hores abans, l’Open Arms havia posat fora de perill 59 persones, entre les quals hi havia sis nens, que havien abandonat la seva barca i s’havien refugiat en una torre petrolífera. Entre les persones rescatades hi havia també un cadàver, segons va informar l’ONG, que va demanar l’evacuació urgent d’alguns dels immigrants pels seus problemes mèdics. Divendres, l’Open Arms 1 havia rescatat una altra barca amb 19 persones a bord, per la qual cosa portava a bord 372 migrants.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.