Societat

Andalusia

Kiko Rivera, ingressat d’urgència per un ictus

El fill d’Isabel Pantoja i Francisco Rivera és atès a l’hospital Virgen del Rocío de Sevilla

El cantant i DJ pateix d’àcid úric i diabetis tipus 1

El cantant i DJ Francisco José Rivera Pantoja, també conegut com Kiko Rivera i Paquirrín, es troba ingressat des de la matinada d’aquest divendres a l’hospital Virgen del Rocío de Sevilla, després de patir un ictus.

Segons han informat a EFE fonts properes a la família, Rivera, de 38 anys, s’ha trobat malament durant la matinada al seu domicili de Castilleja de la Cuesta. Després de ser atès al centre de salut de la mateixa localitat, ha estat derivat d’urgència a l’hospital sevillà, que té una unitat específica en aquest tipus d’accidents vascular-cerebrals. Els pacients ingressen en aquesta unitat en la fase aguda i hi romanen entre 48 i 72 hores.

L’hospital es troba a tan sols 12 quilòmetres de la casa del músic i això ha estat determinant perquè fos atès ràpidament, cosa que és vital en aquests casos.

El fill d’Isabel Pantoja i Francisco Rivera pateix d’àcid úric i diabetis tipus 1, de manera que necessita insulina de forma regular, tot i que fins ara no tenia antecedents d'accidents cerebrovasculars.