Empreses

Nostrum Biodiscovery obrirà una filial als EUA

S’ha consolidat amb les seves tecnologies de simulació per al disseny de fàrmacs El 2023 abordarà la seva musculació financera

NBD ja disposa de diverses tecnologies pròpies per consolidar el seu creixement

Dins de la seva estratègia de creixement continu, la biotecnològica Nostrum Biodiscovery (NBD), obrirà entre febrer i març del 2023 una seu als Estats Units, concretament a la ciutat de Boston (Massachussets).

La firma, especialitzada a accelerar el disseny de fàrmacs i molècules amb diferents tecnologies de modelització biotecnològica basades en algoritmes d’intel·ligència artificial (IA) i supercomputació, des de l’any de la seva fundació, el 2015, fins ara, ha consolidat un mercat global -el 80% del negoci es genera fora de les nostres fronteres- en què els EUA, on es produeix el 60% del negoci, és la pedra angular. Com explica el CEO de l’empresa, Majeed Hosseiney, ja fa més d’un any que fan un gran esforç de globalització per poder entrar “en grans projectes internacionals”, i han pogut constatar, en el cas dels EUA, que les empreses del sector farmacèutic s’interessen per la seva tecnologia, però que “per poder treballar amb ells cal obrir-hi una oficina”.

Així mateix, per abordar diversos projectes transcendentals i seguir creixent en

objectius

Crear propietat intel·lectual

Com avança Ezequiel Mas, NBS ambiciona, per créixer en el futur immediat, “crear propietat intel·lectual en forma de fàrmac, arribar a assolir patents, en règim de codesenvolupament amb altres empreses”. De fet, dins d’aquesta estratègia, que tindrà molt de pes de cara als exercicis del 2024 i 2025, NBS ja està col·laborant amb centres de recerca importants del sector biomèdic. Arribar a aquest tipus d’acord és molt interessant per al negoci, per “la generació de royalties al llarg del temps”, destaca Mas.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.