Economia

Ryanair tornarà a connectar Reus amb Alemanya

L’aerolínia unirà l’aeroport del Baix Camp amb Düsseldorf entre el març i l’octubre de l’any vinent

El centre de control d’Enaire a Barcelona recupera els nivells d’abans de la pandèmia

L’Aeroport de Reus oferirà una nova ruta amb Düsseldorf operada per Ryanair entre els mesos de març i octubre de 2023. Tindrà dues freqüències setmanals, els dimarts i dissabte. Ryanair va deixar d’operar vols amb Alemanya, llavors amb l’aeroport de Frankfurt Hahn, aquest mateix 2022. Amb la incorporació d’aquest nou trajecte, la companyia irlandesa, que forma part del grup d’aerolínies més gran d’Europa, operarà un total de tretze rutes des de l’aeroport de Reus el 2023. A finals de novembre d’aquest any, les instal·lacions havien registrat un total de 911.434 usuaris. Aquesta xifra suposa una recuperació del 87,5% del volum de passatgers registrat l’any 2019, el darrer exercici anterior a la pandèmia.

Recuperació

D’altra banda, el centre de control d’Enaire a Barcelona ha recuperat el 96,7% dels vols al novembre respecte al mateix mes del 2019, segons el gestor de navegació aèria. Concretament, des de la capital catalana es van gestionar 58.801 vols, un 3,3% menys que al novembre del 2019. Del total, 35.940 corresponien a vols internacionals, un 7,6% menys; els domèstics en van ser 13.000 (-5,7%), i els sobrevols –que no tenen origen ni destí en cap dels aeroports gestionats des del CC de Barcelona– fins a 9.861, un 21,2% més. Si es té en compte el període acumulat, entre gener i novembre, el CC de Barcelona d’Enaire va registrar 865.414 vols, un 6,4% menys que els onze primers mesos del 2019.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.