Gran angular

Tech Barcelona inaugura el Pier07 dedicat a la salut i ciències de la vida

Tech Barcelona ha obert les portes del Pier07, dedicat a la salut i ciències de la vida. El nou espai sostenible, de 6.000 m² i dividit en vuit plantes, està ubicat a Via Laietana 26 i té una capacitat total per a 500 persones.

El Pier07 s’alça com un espai sistèmic on els diferents agents de l’ecosistema innovador en salut i ciències de la vida es poden trobar, ubicar les seves oficines, organitzar activitats i buscar solucions conjuntes als reptes des de la tecnologia, des de Barcelona i amb projecció internacional.

El projecte esdevé un espai de col·laboració entre start-ups, corporacions, centres de recerca, àrees d’innovació d’hospitals, universitats, Administració i sistema de salut. Tech Barcelona ha posat en marxa el nou espai amb el suport i la participació d’ACCIÓ, l’agència per a la competitivitat de l’empresa del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya. A més, per la conceptualització del nou Pier07, l’associació ha comptat amb el suport d’entitats reconegudes del sector salut, com ara el Vall d’Hebrón Institut de Recerca (VHIR), la Gerència Territorial Metropolitana Sud de l’ICS (Hospital de Bellvitge) o l’Hospital Sant Joan de Déu (projecte I4KIDS), i partners de Tech Barcelona com Ferrer, Boehringer Ingelheim, Novartis, Uriach, Vifor Pharma, Ediciones Mayo, Cushman & Wakefield, Nestlé, HP, i2cat o Trifermed, entre d’altres.

El fons d’inversió especialitzat en salut Asabys Partners és el primer inquilí que ha obert les seves oficines a l’edifici. A més, a l’espai propi de coworking de Tech Barcelona s’hi instal·laran Cebiotex, Chasing Science, Adbio Partners, Trifermed i ACCIÓ.

Urban Tech Campus.

Des de la seva fundació el 2013, Tech Barcelona ha treballat per posicionar la ciutat com a un hub emprenedor, tecnològic i digital de referència del sud d’Europa. Actualment, Tech Barcelona representa a més de 1.200 empreses (el 60% són start-ups) i de tots els sectors i tecnologies. El Pier01, creat el 2016, va ser l’inici de l’Urban Tech Campus, el projecte de Tech Barcelona per desenvolupar edificis al centre de la ciutat que permeten integrar la innovació i acostar la tecnologia als ciutadans.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.