Societat

Trenta-cinc detinguts durant el MWC

Setze dels arrestats són multireincidents

S’han registrat 114 fets delictius durant la celebració del congrés

El moviment de persones i les multituds que acompanyen el Mobile World Congres també tenen una cara més fosca, i són els actes delictius dels qui aprofiten el cert caos i les multituds per perpetrar les seves malifetes. Enguany, en aquest aspecte, la celebració del congrés ha donat com a resultat trenta-cinc detencions, setze de les quals corresponents a multireincidents, amb 114 fets delictius registrats pels Mossos d’Esquadra. Segons informa l’ACN, la majoria dels delictes han estat furts, i l’actuació dels agents de paisà ha permès retornar objectes sostrets, principalment mòbils i ordinadors, als seus propietaris. Val a dir que, en previsió d’aquests incidents, el cos de Mossos va crear un dispositiu ad hoc al voltant dels hotels que acollien els congressistes i també a les zones d’oci nocturn més concorregudes.

En un dels casos, les càmeres de seguretat d’un establiment va permetre Mossos i Guàrdia Urbana detenir tres lladres que havien sostret una motxilla amb material informàtic per valor de 8.000 euros. Els lladres van fugir en un vehicle, però se’ls va geolocalitzar gràcies a un dels aparells furtats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.