Economia

NEGOCIS

El francès Arnault lidera el rànquing de rics de Forbes

La fortuna estimada del president i director executiu de l’imperi d’articles de luxe LVMH supera els 200.000 milions de dòlars

Els nord-americans Elon Musk i Jeff Bezos el segueixen a la llista

La fortuna de Bernard Arnault –president i director executiu de l’imperi d’articles de luxe LVMH, que inclou firmes com ara Louis Vuitton, Christian Dior o Moët & Chandon– ha superat els 200.000 milions de dòlars (uns 184.000 milions d’euros) per primera vegada, després que les accions del grup assolissin una pujada rècord. Considerat el magnat més ric del món per la revista Forbes, és la tercera persona en la història moderna que aconsegueix amassar una fortuna per damunt dels 200.000 milions de dòlars. Abans d’ell, també havien arribat a aquesta xifra Jeff Bezos (Amazon) i Elon Musk (Tesla), el 2020 i el 2021, respectivament. Els magnats nord-americans se situen en segon i tercer lloc en la llista de Forbes, amb un patrimoni estimat de 180.000 milions de dòlars Musk –que va perdre posicions en el rànquing amb la compra de Twitter– i 114.000 milions Bezos. També francesa és la dona més rica del món, Françoise Bettencourt Meyers, hereva de l’imperi L’Orèal.

Amancio Ortega, fundador i propietari d’Inditex, és la primera fortuna a Espanya i la tretzena del món, amb uns 71.000 milions d’euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.