Successos

Almenys quatre morts en una allau als Alps francesos

També hi ha diversos ferits

Quatre persones han mort i diverses més es troben ferides a conseqüència d’una allau registrada aquest diumenge als Alps, a la glacera d’Amancette, a l’est de l’Estat francès, prop de la frontera amb Itàlia, informen fonts oficials recollides per l’agència Efe, les quals adverteixen que la xifra de víctimes és provisional.

El sinsitre s’ha produït al migdia i els serveis d’emergències treballen en el lloc, segons ha indicat el ministre de l’Interior francès, Gérald Darmanin, a través de Twitter.

L’allau s’ha produït al voltant del migdia per causes que estan sent investigades a la glacera d’Armancette, a l’Alta Savoia, precisa el ministre en la piulada a Twitter. Dos helicòpters i més d’una vintena d’efectius dels serveis d’emergència han estat mobilitats. La fiscalia ha confirmat les quatre víctimes mortals, un ferit i vuit persones que han sortit il·leses de l’incident, i continuen buscant possibles supervivents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.