Política

estat espanyol

El Congrés espanyol rebutja retirar els seus quadres i escultures de Joan Carles de Borbó

El PSOE, el PP i Vox han unit els seus vots per tombar la petició de retirada feta per Unides Podem

El PSOE, el PP i l’ultradretà Vox han tornat a unir els seus vots aquest dimecres per rebutjar la petició d’Unides Podem de retirar les pintures, fotografies i escultures de Joan Carles de Borbó que hi ha a la cambra baixa. Unides Podem, socis del PSOE en el govern espanyol, ha comptabilitzat vuit obres d’arts amb la imatge del rei emèrit que s’exhibeixen en dependències del Congrés espanyol, segons figura a l’escrit amb la petició de retirada que va presentar el 25 d’abril passat.

El portaveu d’Unides Podem a la cambra baixa, Pablo Echenique, ha dit en informar de la petició de retirada que el pare de Felip VI ha “comès innombrables delictes” de frau fiscal, per la qual cosa “humilia la dignitat del Congrés” que se l’identifiqui com “un pròcer”.

Aquesta no és la primera vegada que el PSOE, el PP i Vox uneixen els seus vots a la mesa del Congrés per rebutjar una iniciativa vinculada amb la monarquia. També ho van fer per tombar les diferents peticions que s’ha presentat per investigar el pare de Felip VI i les seves presumptes irregularitats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.