Societat

La Generalitat augmenta un 27% els ajuts per als doctorands industrials

El pressupost del pla del departament de Recerca i Universitats és de 5,9 milions d’euros

Els ajuts de la Generalitat als estudiants que estiguin desenvolupant un doctorat industrial han augmentat un 27%. Així ho ha determinat el departament de Recerca i Universitats, encapçalat per Joaquim Nadal, tal com consta en la convocatòria d’aquest any del Pla de Doctorats Industrials. Aquests ajuts es destinen a aquells que facin les seves tesis doctorals en una empresa privada, pública o bé a l’Administració. El pla té un pressupost de gairebé 5,9 milions d’euros i inclou els ajuts als doctorands i a les universitats, empreses i centres de recerca implicats.

Un dels objectius és incrementar la visibilitat internacional del pla. Les ajudes podran arribar a superar els 64.000 euros, segons declaracions de la conselleria recollides per EFE. El termini per optar a un ajut de Doctorats Industrials 2023 està obert i acabarà l’11 de desembre.

La convocatòria 2022 va concedir 117 ajuts, hi van participar 111 investigadors i 113 empreses, de les quals 66 van ser petites i mitjanes, 11 eren grans empreses, 20 eren emergents i 16 entitats sense ànim de lucre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.