Política

La CUP vol acabar amb la “barra lliure” dels permisos a les terrasses de Barcelona

Estivill culpa els diferents responsables del consistori de la “mercantilització de l’espai públic” que s’ha produït a la ciutat

La CUP ha anunciat avui que cal impulsar una nova ordenança sobre les terrasses a la ciutat de Barcelona, molt més restrictiva, per acabar amb el “desgovern actual i la barra lliure” en aquesta matèria.

El mateix dia que la FAVB ha reclamat precisament restriccions en aquest sentit, i que, per contra, el candidat del PP, Daniel Sirera, ha proposat ampliar els horaris de les terrasses a canvi de subvencions per insonoritzar les finestres dels veïns, el número dos de la CUP per Barcelona, Jordi Estivill, ha subratllat que l’espai públic “és un territori en conflicte” on “el mercat i el capital intenta vampiritzar el que encara no genera negoci”, segons declaracions recollides per l’ACN.

Estivill ha retret que a Barcelona els governs municipals successius “han permès la mercantilització de l’espai públic” i que “el que ha passat els darrers anys amb les terrasses és una altra prova més del viratge cap a la dreta realitzat pel govern municipal”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.