Política

Quim Ayats

Alcaldable d'ERC

“El nostre partit continua al servei de Girona”

ERC, que ha repetit amb Quim Ayats com a alcaldable, perd un regidor i es queda amb tres tot i la bona valoració que el partit sobiranista fa de la seva feina en l’equip de govern al costat de Junts.

Com interpreten els resultats?
No hem complert les nostres expectatives. No ens agrada haver perdut un regidor, ni la caiguda de la participació, ni l’entrada de l’extrema dreta al nostre Ajuntament. Obrim un període de reflexió. No han passat ni 24 hores de les eleccions i el que hem de fer és analitzar els resultats i veure què ha passat. Sempre hem volgut treballar incansablement per la ciutat i ho continuarem fent. Hem volgut ser útils i ser una opció responsable. ERC continua al servei de Girona i els gironins i qui camini cap aquí tindrà la nostra mà estesa.
Quines possibilitats de pactes veuen?
No ens toca prendre la iniciativa a nosaltres. El nostre compromís és amb Girona. El camí que hem seguit i la feina feta per ERC des del 2020, en un moment molt complex, la continuem valorant molt. Per tant, és un element que no deixarem de fer saber.
Es decanten per un acord entre forces independentistes, com sembla que valora Guanyem?
És un element que hem de tenir en compte, però el més important és què necessita la ciutat i com s’ha de fer. Escoltarem tothom perquè el que volem és el millor per a Girona.

MANEL LLADÓ



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.