Economia

economia

La marca gironina de mobles Kave Home obre un nou centre logístic a Tordera

El complex permetrà contractar 150 treballadors, la primera nau té 59 molls de càrrega i pot emmagatzemar 50.000 palets

La marca gironina de disseny de mobles i decoració Kave Home, amb seu a Sils, ha obert la seva nova plataforma logística a Tordera (Maresme) i ja n’encara l’ampliació perquè dobli superfície, segons informa l’ACN. D’entrada, les instal·lacions compten amb una primera nau de 50.000 m2 que ha suposat una inversió de 45 milions d’euros. Situada a la zona de la Mina d’Or, el complex permetrà contractar fins a 150 nous treballadors. La primera de les naus té 59 molls de càrrega, pot emmagatzemar 50.000 palets i processar 3.000 paquets cada hora. A més, inclou un centre de reciclatge i recuperació de mobiliari i una àrea d’I+D. Ara, Kave Home invertirà 25 milions més per aixecar una nova nau de 40.000 m2 més i completar el centre.

La marca gironina Kave Home continua a velocitat de creuer. La companyia de disseny de mobles i decoració, que l’any passat va doblar facturació i va tancar l’exercici facturant 153 milions, fa poc que acaba d’obrir el seu nou complex logístic a Tordera. El centre, que comporta una inversió global de 70 milions, tindrà una superfície de fins a 90.000 m2. D’aquests, ja se n’han aixecat poc més de la meitat. En concret, una primera nau de 50.000 m2, que ha suposat una inversió de 45 milions. La nau, que té 17 metres d’altura, inclou un centre de reciclatge i recuperació de mobiliari, una àrea d’I+D i –com ja va anunciar la companyia– permetrà crear 150 llocs de treball.

El 40% de tota la seva activitat és automatitzada. Un cop estigui a ple rendiment, permetrà gestionar més de 40.000 paquets diaris. La nau compta amb 59 molls de càrrega i descàrrega, pot emmagatzemar 50.000 palets i 14.500 cubetes. Està equipada amb un sistema de cintes que transporta els productes des de les zones de recepció, fins a les d’emmagatzematge i les de preparació de comandes i distribució. A més, també compta amb estanteries robotitzades.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.