Salut

SALUT

Els Països Baixos oferiran crema solar gratuïta davant els nivells rècord de càncer de pell

Els dispensadors estaran disponibles a escoles i universitats, festivals, parcs, instal·lacions esportives i espais públics

Els Països Baixos oferiran crema solar gratuïta a la seva ciutadania aquest estiu amb l’objectiu de fer front als nivells rècord de càncer de pell al país, informa The Guardian. Els dispensadors estaran disponibles a escoles i universitats, festivals, parcs, instal·lacions esportives i espais públics, segons el govern, que ha dit que vol que tothom tingui accés a la protecció solar i que no es vegi condicionat per factors com el cost d’aquests productes.

Les autoritats neerlandeses esperen que la campanya de salut pública, en part inspirada per la feta a Austràlia durant dècades, que encoratja les persones a posar-se una samarreta, protector solar i un barret, faci que aplicar-se crema solar sigui un hàbit inqüestionable.

Les autoritats mèdiques han informat d’un augment rècord de casos de càncer de pell en els últims anys i s’ha demostrat que la crema solar és la millor protecció contra la malaltia. A tot Europa les taxes de càncer de pell han anat augmentant durant les últimes dècades i a Alemanya, segons l’Oficina Federal d’Estadística del país, el 2021 el nombre de persones mortes a causa d’aquesta malaltia va augmentar un 55% respecte el 2001.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.