Política

Motas (TSF) enceta el tercer mandat a Sant Feliu altre cop amb el PSC

L’independent Carles Motas (Tots per Sant Feliu) ha encetat aquest migdia el tercer mandat consecutiu a l’alcaldia guixolenca rendibilitzant els 10 edils que va mantenir a les urnes i renovant el suport del PSC, que els ha cedit novament els seus dos regidors, amb una aritmètica de 12 de 21. Els socialistes van empitjorar resultat el 28-M, en vots i amb un edil més, fet que ha servit en els darrers dies a la resta de formacions de l’oposició (Junts, ERC, Guíxols des del Carrer i MES) per demanar-los que, com a mínim, forcessin TSF a arribar a consensos més amplis o variables els pròxims quatre anys.

Motas, per la seva banda, sosté que té “moltes ganes i energia” per treballar des de demà en “la cultura, com a motor econòmic”, i habitatge i sostenibilitat. També promet voluntat de “diàleg” per “incorporar propostes dels altres grups”. El nou cartipàs està bastant embastat, i s’anunciarà possiblement al llarg de la setmana entrant. L’alcalde anuncia que “hi haurà canvis”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.